
Thailändsk kyckling-cashew wok
med krämigt kokosris och färsk thaibasilika
Taggar:
Mjölkfri
Allergener:
Vete
•Soja
•Gluten
•Senap
•Ägg
•Nötter
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid30 minuter
30 minuter
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
100 ml
Kokosmjölk
150 g
Jasminris
2 st
Paprika
1 st
Lök
1 portionspåse
Sockerärtor
1 st
Vitlöksklyfta
1 st
Röd chili
1 portionspåse
Thaibasilika
½ st
Lime
300 g
Strimlad kycklingbröstfilé
50 ml
Sojasås
(Innehåller Vete, Soja, Gluten)
80 g
Sweet chilisås
5 g
Ginger Ninja
(Innehåller Senap, Ägg)
40 g
Cashewnötter
(Innehåller Nötter Kan innehålla Jordnötter, Sesam)
Ingår inte i din leverans
3 dl
Vatten (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 1)
1 msk
Olivolja (steg 3)
3 msk
Vetemjöl (steg 3)
½ tsk
Salt (steg 3)
½ dl
Vatten (steg 4)
¼ tsk
Salt (steg 4)
Köksredskap
•Stekpanna
•Kastrull
Instruktioner

1

2

3

4

5

6