Thailändsk kyckling-cashew wok
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thailändsk kyckling-cashew wok

Thailändsk kyckling-cashew wok

med krämigt kokosris och färsk thaibasilika

Taggar:
Mjölkfri
Allergener:
Vete
Soja
Gluten
Senap
Ägg
Nötter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
30 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

100 ml

Kokosmjölk

150 g

Jasminris

2 st

Paprika

1 st

Lök

1 portionspåse

Sockerärtor

1 st

Vitlöksklyfta

1 st

Röd chili

1 portionspåse

Thaibasilika

½ st

Lime

300 g

Strimlad kycklingbröstfilé

50 ml

Sojasås

(Innehåller Vete, Soja, Gluten)

80 g

Sweet chilisås

5 g

Ginger Ninja

(Innehåller Senap, Ägg)

40 g

Cashewnötter

(Innehåller Nötter Kan innehålla Jordnötter, Sesam)

Ingår inte i din leverans

3 dl

Vatten (steg 1)

½ tsk

Salt (steg 1)

1 msk

Olivolja (steg 3)

3 msk

Vetemjöl (steg 3)

½ tsk

Salt (steg 3)

½ dl

Vatten (steg 4)

¼ tsk

Salt (steg 4)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)4296 kJ
Energi (kcal)1027 kcal
Fett45.6 g
varav mättat18.7 g
Kolhydrater125 g
varav socker41.1 g
Protein54.1 g
Salt11.9 g

Köksredskap

Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6