
Sous vide duck and lingonberry jam
with rosemary potatoes and apple salad
Att blanda sälta och sötma är ett gammalt trick, och det använder vi oss av till kvällens stekta ankbröst som serveras med klassisk lingonsylt! Andra perfekta komplement till ankan är ugnsrostad rosmarinpotatis, och en krispig vinterkålssallad med rostade rödbetor, citron och valnötter. Och givetvis ska vi även ha en fantastisk sås, kvällens variant innehåller grädde, buljong och vitlök. Så är kvällens festmåltid färdig!
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Ingredienser
400 g
Småpotatis
½ st
Rosmarin
340 g
Ankbröst, sous vide
1 st
Äpple
1 paket
Matlagningsgrädde
(Innehåller Mjölk)
4 g
Kycklingbuljong
40 g
Valnötter
(Innehåller Nötter Kan innehålla Sesam, Jordnötter)
60 g
Salladsmix
50 g
Lingonsylt
1 portionspåse
Bladpersilja
Ingår inte i din leverans
¼ msk
Olivolja (steg 4)
¼ tsk
Salt (steg 4)
¼ tsk
Salt (steg 5)
2 msk
Vatten (steg 5)