Sous vide duck and lingonberry jam
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sous vide duck and lingonberry jam

Sous vide duck and lingonberry jam

with rosemary potatoes and apple salad

Att blanda sälta och sötma är ett gammalt trick, och det använder vi oss av till kvällens stekta ankbröst som serveras med klassisk lingonsylt! Andra perfekta komplement till ankan är ugnsrostad rosmarinpotatis, och en krispig vinterkålssallad med rostade rödbetor, citron och valnötter. Och givetvis ska vi även ha en fantastisk sås, kvällens variant innehåller grädde, buljong och vitlök. Så är kvällens festmåltid färdig!

Taggar:
Under 650 kcal
Glutenfri
Allergener:
Mjölk
Nötter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
25 minuter
SvårighetsgradMedel

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Småpotatis

½ st

Rosmarin

340 g

Ankbröst, sous vide

1 st

Äpple

1 paket

Matlagningsgrädde

(Innehåller Mjölk)

4 g

Kycklingbuljong

40 g

Valnötter

(Innehåller Nötter Kan innehålla Sesam, Jordnötter)

60 g

Salladsmix

50 g

Lingonsylt

1 portionspåse

Bladpersilja

Ingår inte i din leverans

¼ msk

Olivolja (steg 4)

¼ tsk

Salt (steg 4)

¼ tsk

Salt (steg 5)

2 msk

Vatten (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3734 kJ
Energi (kcal)892 kcal
Fett54.2 g
varav mättat17.6 g
Kolhydrater59.6 g
varav socker24.8 g
Protein39.7 g
Salt3.1 g

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna

Instruktioner

1
2
3
4
5
6