Pistachio crusted salmon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pistachio crusted salmon

Pistachio crusted salmon

with bearnaise sauce and green beans

Taggar:
Glutenfri
Allergener:
Fisk
Nötter
Vete
Gluten
Sulfiter
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
25 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Laxfilé

(Innehåller Fisk)

15 g

Pistagenötter

(Innehåller Nötter)

12.5 g

Panko ströbröd

(Innehåller Vete, Gluten, Sulfiter)

80 g

Bearnaisesås

(Innehåller Mjölk)

1 portionspåse

Dragon

400 g

Småpotatis

150 g

Haricots verts

½ st

Citron

10 g

Pinjenötter

(Kan innehålla Vete, Nötter, Jordnötter, Sesam, Korn, Havre, Råg, Spelt)

1 st

Schalottenlök

60 g

Salladsmix

Ingår inte i din leverans

¼ tsk

Salt (steg 2)

¼ tsk

Socker (steg 2)

¼ tsk

Salt (steg 3)

1 msk

Olivolja (steg 4)

¼ tsk

Salt (steg 4)

1 msk

Smör (steg 5)

½ msk

Olivolja (steg 5)

2 msk

Vatten (steg 5)

¼ tsk

Salt (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3646 kJ
Energi (kcal)871 kcal
Fett59.6 g
varav mättat14.5 g
Kolhydrater47.9 g
varav socker7.3 g
Protein36.5 g
Salt3.1 g

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6