
Pistachio crusted salmon
with bearnaise sauce and green beans
Taggar:
Glutenfri
Allergener:
Fisk
•Nötter
•Vete
•Gluten
•Sulfiter
•Mjölk
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid30 minuter
25 minuter
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
250 g
Laxfilé
(Innehåller Fisk)
15 g
Pistagenötter
(Innehåller Nötter)
12.5 g
Panko ströbröd
(Innehåller Vete, Gluten, Sulfiter)
80 g
Bearnaisesås
(Innehåller Mjölk)
1 portionspåse
Dragon
400 g
Småpotatis
150 g
Haricots verts
½ st
Citron
10 g
Pinjenötter
(Kan innehålla Vete, Nötter, Jordnötter, Sesam, Korn, Havre, Råg, Spelt)
1 st
Schalottenlök
60 g
Salladsmix
Ingår inte i din leverans
¼ tsk
Salt (steg 2)
¼ tsk
Socker (steg 2)
¼ tsk
Salt (steg 3)
1 msk
Olivolja (steg 4)
¼ tsk
Salt (steg 4)
1 msk
Smör (steg 5)
½ msk
Olivolja (steg 5)
2 msk
Vatten (steg 5)
¼ tsk
Salt (steg 5)
Köksredskap
•Bakplåt
•Stekpanna
•Kastrull
Instruktioner
1
2
3
4
5
6