Vi kategoriserar recept som “Klimatsmarta” om de producerar minst 50 % mindre koldioxid än en genomsnittlig måltid från HelloFresh. Du kan hitta mer information i vårt Hjälpcenter.
I kväll styr vi kosan mot Mexiko för att hämta inspiration till en smakrik och färgglad fiskrätt. Som tillbehör till vår kryddiga sej serverar vi fluffigt vitlöksris, en cajundressing med lime och gräddfil och en pico de gallo med tomat, paprika, rödlök, persilja och lime.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
250 g
Sej
(Innehåller Fisk)
1 st
Tomat
½ st
Lime
½ st
Rödlök
5 g
Tex-Mex
1 portionspåse
Bladpersilja
1 st
Vitlöksklyfta
150 g
Långkornigt vitt ris
1 st
Paprika
2 g
Ay Cajun-ba
(Innehåller Sulfiter)
75 ml
Gräddfil
(Innehåller Mjölk)
½ tsk
Salt (steg 1)
3 dl
Vatten (steg 1)
½ msk
Olivolja (steg 1)
¼ tsk
Salt (steg 3)
1 msk
Olivolja (steg 3)
¼ tsk
Salt (steg 5)
Blanda tomat, lök, paprika, persilja, en skvätt limesaft, olivolja [1 msk | 2 msk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] och peppar i en medelstor skål.
Blanda gräddfil, Ay Cajun-ba [1/2 paket, 2P], en skvätt limesaft, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] och en nypa peppar i en liten skål.