Chutneyglaserad currykyckling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chutneyglaserad currykyckling

Chutneyglaserad currykyckling

med bulgurpilaf och vitlöksyoghurt

Fastnade ni för det spännande namnet på denna rätt? Vi lovar att ni inte kommer att bli besvikna över resultatet! Vi kokar bulgur med lök och kycklingbuljong, och toppar med hackade mandlar och persilja. Vi serverar vår bulgurpilaff med chutneyglaserad kyckling, stekta morötter, färsk gurka och krämig vitlöksyoghurt.

Taggar:
Lågkalori
Proteinrik
Allergener:
Vete
Gluten
Senap
Nötter
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
25 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

1 st

Lök

85 g

Bulgur

(Innehåller Vete, Gluten)

300 g

Kycklingbröstfilé

2 g

Curry-on

50 g

Aprikoschutney

(Innehåller Senap)

1 st

Vitlöksklyfta

2 st

Morot

20 g

Mandlar

(Innehåller Nötter)

1 st

Gurka

1 paket

Yoghurt

(Innehåller Mjölk)

1 portionspåse

Bladpersilja

4 g

Goan xacuti

Ingår inte i din leverans

1 msk

Olivolja (steg 1)

3 dl

Vatten (steg 1)

¼ tsk

Salt (steg 1)

¼ tsk

Salt (steg 3)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2579 kJ
Energi (kcal)616 kcal
Fett36.2 g
varav mättat11.6 g
Kolhydrater50.8 g
varav socker20.5 g
Protein46.1 g
Salt4.9 g

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6