Fastnade ni för det spännande namnet på denna rätt? Vi lovar att ni inte kommer att bli besvikna över resultatet! Vi kokar bulgur med lök och kycklingbuljong, och toppar med hackade mandlar och persilja. Vi serverar vår bulgurpilaff med chutneyglaserad kyckling, stekta morötter, färsk gurka och krämig vitlöksyoghurt.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
1 st
Lök
85 g
Bulgur
(Innehåller Vete, Gluten)
300 g
Kycklingbröstfilé
2 g
Curry-On
50 g
Aprikoschutney
(Innehåller Senap)
1 st
Vitlöksklyfta
2 st
Morot
20 g
Mandlar
(Innehåller Nötter Kan innehålla Råg, Sesam, Spelt, Vete, Korn, Gluten, Havre, Jordnötter)
1 st
Gurka
1 paket
Yoghurt
(Innehåller Mjölk)
1 portionspåse
Bladpersilja
4 g
Goan Xacuti
1 msk
Olivolja (steg 1)
3 dl
Vatten (steg 1)
¼ tsk
Salt (steg 1)
¼ tsk
Salt (steg 3)