Cajunkryddad räkbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunkryddad räkbowl

Cajunkryddad räkbowl

med krämigt kokosris och chili-mangosallad

Ikväll frestar vi med fantastiska cajunkryddade räkor som steks med smör och vitlök. Underbara tillbehör är krämigt kokosris och en fräsch mangosallad med kål och chili. Och denna härliga måltid gör du på under 20 minuter!

Taggar:
Snabb
Allergener:
Kräftdjur
Sulfiter
Senap
Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid15 minuter
15 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Räkor

(Innehåller Kräftdjur)

½ st

Lime

4 g

Ay Cajun-ba

(Innehåller Sulfiter)

½ g

Chiliflakes

1 st

Mango

75 g

Rödkål, förskuren

1 portionspåse

Koriander

15 g

Riven kokos

(Kan innehålla Korn, Sesam, Råg, Jordnötter, Vete, Gluten, Nötter, Spelt, Havre)

1 st

Vitlöksklyfta

50 g

Majonnäs

(Innehåller Senap, Ägg)

150 g

Basmati vildris

Ingår inte i din leverans

3 dl

Vatten (steg 1)

½ tsk

Salt (steg 1)

¼ tsk

Salt (steg 2)

1 msk

Olivolja (steg 2)

2 msk

Smör (steg 3)

½ msk

Olivolja (steg 3)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3516 kJ
Energi (kcal)840 kcal
Fett48.5 g
varav mättat16.4 g
Kolhydrater82.1 g
varav socker22.8 g
Protein18.4 g
Salt3.3 g

Köksredskap

Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4