Samla hela familjen i köket och laga kvällsmat som kommer att uppskattas av både stora och små! Dagens middag bjuder på välkända smaker från det amerikanska köket. Vi lagar knapriga pommes som blir extra goda med ett täcke av riven ost och cajunkryddad pulled pork som vi toppar med BBQ-sås. En krämig slaw med kålmix och gräddfil blir rättens gröna inslag.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
300 g
Pulled pork
60 g
BBQ-sås
(Innehåller Sulfiter, Senap)
4 g
Kycklingbuljong
4 g
Ay Cajun-ba
(Innehåller Sulfiter)
500 g
Potatis
4 g
Rökt paprikapulver
40 g
Finriven ost
(Innehåller Mjölk, Ägg)
75 ml
Gräddfil
(Innehåller Mjölk)
150 g
Strimlad salladsmix
(Kan innehålla Selleri)
1 portionspåse
Gräslök
½ tsk
Salt (steg 1)
¼ tsk
Salt (steg 4)
Värm ugnen till 240 °C/220 °C (varmluft).
Skär potatis (oskalad) i 1 cm tunna pommes och placera dem på en plåt [2 plåtar, 4P] med bakplåtspapper.
Blanda med olivolja, rökt paprikapulver, salt [1/2 tsk | 1 tsk] och en nypa peppar.
Rosta i ugnen i 25–35 min, eller tills gyllene och mjuka.
Under tiden, finhacka gräslök.
Placera kött, sky från förpackningen, kycklingbuljong och Ay Cajun-ba i en kastrull med lock.
Hetta upp kastrullen på medelvärme och låt sjuda under lock i 10–12 min.
Under tiden, blanda gräddfil, salladsmix, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] och en nypa peppar i en stor skål.
Toppa färdiga pommes med finriven ost och låt den smälta.
Använd 2 gafflar för att riva tills köttet är helt strimlat.
Lägg upp pommes, pulled pork och slaw i djupa tallrikar.
Ringla BBQ-sås över pulled pork och toppa med gräslök.