Apricot and balsamic glazed duck leg
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Apricot and balsamic glazed duck leg

Apricot and balsamic glazed duck leg

with potato-celeriac gratin and salad

Taggar:
Glutenfri
Allergener:
Senap
Sulfiter
Selleri
Mjölk
Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid40 minuter
25 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

430 g

Sous vide anklår, confiterat

50 g

Aprikoschutney

(Innehåller Senap)

12 ml

Balsamvinäger

(Innehåller Sulfiter)

60 g

Rödvinssås

(Innehåller Sulfiter)

500 g

Potatis

1 st

Rotselleri

(Innehåller Selleri)

1 paket

Matlagningsgrädde

(Innehåller Mjölk)

2 st

Vitlöksklyfta

40 g

Finriven ost

(Innehåller Mjölk, Ägg)

60 g

Salladsmix

75 g

Rädisor

8 g

Kycklingbuljong

Ingår inte i din leverans

½ tsk

Salt (steg 2)

1 msk

Smör (steg 5)

2 msk

Vatten (steg 5)

¾ tsk

Salt (steg 5)

½ msk

Olivolja (steg 5)

½ tsk

Socker (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)4820 kJ
Energi (kcal)1152 kcal
Fett66.5 g
varav mättat31.8 g
Kolhydrater74.1 g
varav socker25.1 g
Protein63.7 g
Salt7.7 g

Köksredskap

Bakplåt
Ugnsform
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6