
Apricot and balsamic glazed duck leg
with potato-celeriac gratin and salad
Taggar:
Glutenfri
Allergener:
Senap
•Sulfiter
•Selleri
•Mjölk
•Ägg
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid40 minuter
25 minuter
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
430 g
Sous vide anklår, confiterat
50 g
Aprikoschutney
(Innehåller Senap)
12 ml
Balsamvinäger
(Innehåller Sulfiter)
60 g
Rödvinssås
(Innehåller Sulfiter)
500 g
Potatis
1 st
Rotselleri
(Innehåller Selleri)
1 paket
Matlagningsgrädde
(Innehåller Mjölk)
2 st
Vitlöksklyfta
40 g
Finriven ost
(Innehåller Mjölk, Ägg)
60 g
Salladsmix
75 g
Rädisor
8 g
Kycklingbuljong
Ingår inte i din leverans
½ tsk
Salt (steg 2)
1 msk
Smör (steg 5)
2 msk
Vatten (steg 5)
¾ tsk
Salt (steg 5)
½ msk
Olivolja (steg 5)
½ tsk
Socker (steg 5)
Köksredskap
•Bakplåt
•Ugnsform
•Kastrull
Instruktioner
1
2
3
4
5
6