
American veggie mince tacos
with red cabbage slaw and spring onions
Taggar:
Plant-based
Allergener:
Gluten
•Vete
•Senap
•Sulfiter
•Soja
•Korn
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid20 minuter
20 minuter
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
8 st
Minitortillas
(Innehåller Gluten, Vete)
50 g
Vegansk srirachamajonnäs
1 st
Salladslök
6 g
Senap
(Innehåller Senap)
4 g
Ay Cajun-ba
(Innehåller Sulfiter)
½ st
Worcestershiresås
(Innehåller Soja, Gluten, Korn, Senap)
160 g
Vegofärs
(Innehåller Gluten, Korn, Soja)
1 st
Lök
2 st
Tomat
2 st
Morot
75 g
Rödkål, förskuren
Ingår inte i din leverans
½ tsk
Salt (steg 2)
1 msk
Olivolja (steg 2)
2 msk
Ketchup (steg 3)
½ dl
Vatten (steg 3)
1 msk
Vatten (steg 4)
Köksredskap
•Stekpanna
•Rivjärn
Instruktioner
1
2
3
4
5
6