
Vegetarisk kokoscurry på vegofärs
med udonnudlar och chiliolja
Taggar:
Vegetarisk
•Plant-based
Allergener:
Gluten
•Vete
•Korn
•Soja
•Jordnötter
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid25 minuter
25 minuter
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
150 g
Udon nudlar
(Innehåller Gluten, Vete)
160 g
Vegofärs
(Innehåller Gluten, Korn, Soja)
200 ml
Kokosmjölk
60 g
Spenat
(Kan innehålla Selleri)
30 g
Röd currypasta
25 ml
Sojasås
(Innehåller Vete, Soja, Gluten)
1 portionspåse
Koriander
4 g
Milda Mahal
½ st
Lime
1 g
Chili flakes
1 st
Lök
1 st
Vitlöksklyfta
1 st
Morot
20 g
Saltade jordnötter
(Innehåller Jordnötter Kan innehålla Sesam, Nötter)
Ingår inte i din leverans
1 msk
Olivolja (steg 2)
¼ tsk
Salt (steg 3)
1 msk
Olivolja (steg 4)
Köksredskap
•Stekpanna
•Rivjärn
•Kastrull
Instruktioner
1
2
3
4
5
6