Vegetarisk kokoscurry på vegofärs
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk kokoscurry på vegofärs

Vegetarisk kokoscurry på vegofärs

med udonnudlar och chiliolja

Taggar:
Vegetarisk
Plant-based
Allergener:
Gluten
Vete
Korn
Soja
Jordnötter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
25 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Udon nudlar

(Innehåller Gluten, Vete)

160 g

Vegofärs

(Innehåller Gluten, Korn, Soja)

200 ml

Kokosmjölk

60 g

Spenat

(Kan innehålla Selleri)

30 g

Röd currypasta

25 ml

Sojasås

(Innehåller Vete, Soja, Gluten)

1 portionspåse

Koriander

4 g

Milda Mahal

½ st

Lime

1 g

Chili flakes

1 st

Lök

1 st

Vitlöksklyfta

1 st

Morot

20 g

Saltade jordnötter

(Innehåller Jordnötter Kan innehålla Sesam, Nötter)

Ingår inte i din leverans

1 msk

Olivolja (steg 2)

¼ tsk

Salt (steg 3)

1 msk

Olivolja (steg 4)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3593 kJ
Energi (kcal)859 kcal
Fett46.5 g
varav mättat19.9 g
Kolhydrater73.6 g
varav socker11.8 g
Protein31.4 g
Salt4.8 g

Köksredskap

Stekpanna
Rivjärn
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6