En riktigt härlig vegorätt skapar du enkelt av färdiga pulled beans, som steks med rödlök och vår ljuvliga kryddblandning som vi kallar Vitlöksflörter. Våra sprödstekta pulled beans får huvudrollen i våra fantastiska gyrowraps, som även innehåller sallad, tomat och en krämig örtdressing med färsk persilja.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
240 g
Pulled beans
(Innehåller: Gluten, Vete, Korn, Ägg, Soja)
4 g
Vitlöksflörter
125 g
Körsbärstomater
75 ml
Gräddfil
(Innehåller: Mjölk)
50 g
Majonnäs
(Innehåller: Senap, Ägg)
4 st
Tortillabröd
(Innehåller: Gluten, Vete)
½ st
Vitlöksklyfta
1 st
Sallad
1 st
Rödlök
1 st
Bladpersilja
¼ tsk
Salt till dressing
Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft) om du inte har en mikrovågsugn.
Skär rödlök i tunna skivor.
Hetta upp en skvätt olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme.
Stek pulled beans, lök, Vitlöksflörter, salt och peppar i 3–4 min, eller tills lök är mjuk.
Ta av pannan från värme.
Under tiden, ansa sallad och separera salladsbladen. Riv i mindre bitar.
Halvera körsbärstomater.
Finhacka persilja.
Finhacka eller pressa vitlök.
Blanda gräddfil, persilja, majonnäs, vitlök och en skvätt vatten i en liten skål.
Krydda med en nypa salt och peppar.
Värm tortillas i 30–60 sek i mikrovågsugnen, eller täckta med folie i ugnen i 4–5 min.
Fördela pulled beans och lök, sallad och körsbärstomater i tortillas.
Toppa med örtdressing och rulla till wraps.