Ugnsbakad havsabborre och krämig basilikasås
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ugnsbakad havsabborre och krämig basilikasås

Ugnsbakad havsabborre och krämig basilikasås

med stekt broccolini och osttoppad potatis

Taggar:
Glutenfri
Allergener:
Fisk
Ägg
Mjölk
Selleri

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
25 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Havsabborre

(Innehåller Fisk)

2 g

Mamas Favorit

(Innehåller Ägg)

150 ml

Matlagningsgrädde

(Innehåller Mjölk)

4 g

Grönsaksbuljong

(Innehåller Selleri)

1 portionspåse

Basilika

500 g

Potatis

1 st

Vitlöksklyfta

40 g

Finriven ost

(Innehåller Mjölk, Ägg)

150 g

Broccolini

10 g

Pinjenötter

(Kan innehålla Vete, Nötter, Jordnötter, Sesam, Korn, Havre, Råg, Spelt)

½ st

Citron

Ingår inte i din leverans

½ msk

Olivolja (steg 4)

1 msk

Smör (steg 4)

2 msk

Vatten (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3644 kJ
Energi (kcal)871 kcal
Fett51.7 g
varav mättat27.4 g
Kolhydrater58.2 g
varav socker9.1 g
Protein48.6 g
Salt2.1 g

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna

Instruktioner

1
2
3
4
5
6