Thailändsk vegetarisk gryta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thailändsk vegetarisk gryta

Thailändsk vegetarisk gryta

med vegostrimlor och chili- och jordnötsolja

Ikväll går den kulinariska resan till Thailand och vi frestar med en fantastisk kyckling-cashew wok med massor av underbara ingredienser. Vi fyller vår wok med panerad kyckling, paprika, lök, sockerärtor, cashewnötter och massor av härliga kryddor. Spännande tillbehör är krämigt kokosris och färsk thaibasilika.

Taggar:
Snabb
Vegetarisk
Mjölkfri
Allergener:
Vete
Soja
Gluten
Senap
Ägg
Jordnötter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid20 minuter
15 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Långkornigt vitt ris

1 st

Vitlöksklyfta

1 st

Rödlök

1 st

Morot

1 st

Pak choi

25 ml

Sojasås

(Innehåller Vete, Soja, Gluten)

80 g

Sweet chilisås

5 g

Ginger Ninja

(Innehåller Senap, Ägg)

200 g

Veganske strimlor

(Innehåller Soja)

20 g

Saltade jordnötter

(Innehåller Jordnötter Kan innehålla Sesam, Nötter)

½ g

Chili flakes

Ingår inte i din leverans

2.5 dl

Vatten (steg 1)

½ tsk

Salt (steg 1)

1 msk

Olivolja (steg 3)

½ dl

Vatten (steg 4)

¼ tsk

Salt (steg 4)

2 msk

Olivolja (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3378 kJ
Energi (kcal)807 kcal
Fett31.4 g
varav mättat4.4 g
Kolhydrater97.7 g
varav socker29.9 g
Protein26.8 g
Salt7.5 g

Köksredskap

Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6