
Thailändsk vegetarisk gryta
med vegostrimlor och chili- och jordnötsolja
Ikväll går den kulinariska resan till Thailand och vi frestar med en fantastisk kyckling-cashew wok med massor av underbara ingredienser. Vi fyller vår wok med panerad kyckling, paprika, lök, sockerärtor, cashewnötter och massor av härliga kryddor. Spännande tillbehör är krämigt kokosris och färsk thaibasilika.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Ingredienser
150 g
Långkornigt vitt ris
1 st
Vitlöksklyfta
1 st
Rödlök
1 st
Morot
1 st
Pak choi
25 ml
Sojasås
(Innehåller Vete, Soja, Gluten)
80 g
Sweet chilisås
5 g
Ginger Ninja
(Innehåller Senap, Ägg)
200 g
Veganske strimlor
(Innehåller Soja)
20 g
Saltade jordnötter
(Innehåller Jordnötter Kan innehålla Sesam, Nötter)
½ g
Chili flakes
Ingår inte i din leverans
2.5 dl
Vatten (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 1)
1 msk
Olivolja (steg 3)
½ dl
Vatten (steg 4)
¼ tsk
Salt (steg 4)
2 msk
Olivolja (steg 5)
Köksredskap
Instruktioner





