Här får ni en perfekt måltid till en lunch, eller till en kvällsmat som ska gå fort. Ljuvligt spröd baguette med vitlök, toppas med kallrökt lax, vackra gurkband, skivad lök, och honungs- och senapsdressing med dill. Vår goda baguette serverar vi med ugnsbakad dillpotatis och krämig majonnäs.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
150 g
Långkornigt vitt ris
250 g
Laxfilé
(Innehåller Fisk)
½ st
Lime
150 g
Kålmix
75 g
Teriyakisås
(Innehåller Gluten, Vete, Soja)
10 g
Sesamfrön
(Innehåller Sesam Kan innehålla Nötter, Jordnötter)
50 g
Svart sesammajonnäs
(Innehåller Senap, Soja, Gluten, Vete, Sesam, Ägg)
½ portionspåse
Sockerärtor
3 dl
Vatten (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 1)