Vegetarisk pulled beans-teriyaki
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk pulled beans-teriyaki

Vegetarisk pulled beans-teriyaki

med svart sesammajonnäs och cashewnötter

Taggar:
Snabb
•Vegetarisk
•Mjölkfri
Allergener:
Gluten
•Vete
•Korn
•Ägg
•Soja
•Nötter
•Senap
•Sesam

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid20 minuter
15 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

200 g

Wokmix

1 st

Ingefära

240 g

Pulled beans

(Innehåller Gluten, Vete, Korn, Ägg, Soja)

75 g

Teriyakisås

(Innehåller Gluten, Vete, Soja)

20 g

Cashewnötter

(Innehåller Nötter Kan innehålla Korn, Havre, Jordnötter, Råg, Sesam, Spelt, Vete)

50 g

Svart sesammajonnäs

(Innehåller Senap, Soja, Gluten, Vete, Sesam, Ägg)

1 st

Morot

Ingår inte i din leverans

3 dl

Vatten (steg 1)

½ tsk

Salt (steg 1)

1 msk

Olivolja (steg 3)

1 dl

Vatten (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3616 kJ
Energi (kcal)864 kcal
Fett36.4 g
varav mättat4.4 g
Kolhydrater93.2 g
varav socker18.1 g
Protein39.2 g
Salt6 g

Köksredskap

•Stekpanna
•Rivjärn
•Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image