Seared sea bass and lemon sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Seared sea bass and lemon sauce

Seared sea bass and lemon sauce

with crushed potatoes and creme fraiche

Taggar:
Max 50g kolhydrater
Allergener:
Fisk
Selleri
Mjölk
Sulfiter
Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
35 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Havsabborre

(Innehåller Fisk)

½ st

Citron

4 g

Grönsaksbuljong

(Innehåller Selleri)

1 st

Schalottenlök

½ paket

Crème fraiche

(Innehåller Mjölk)

½ st

Rödlök

25 ml

Vitvinsvinäger

(Innehåller Sulfiter)

1 portionspåse

Dill

20 g

Finriven ost

(Innehåller Mjölk, Ägg)

150 g

Haricots verts

1 st

Vitlöksklyfta

400 g

Småpotatis

Ingår inte i din leverans

½ tsk

Socker (steg 2)

1 dl

Vatten (steg 2)

1 msk

Vatten* (steg 2)

½ msk

Vetemjöl (steg 2)

1 msk

Smör (steg 4)

½ msk

Olivolja (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2853 kJ
Energi (kcal)682 kcal
Fett36 g
varav mättat16.3 g
Kolhydrater44.3 g
varav socker8.7 g
Protein41.3 g
Salt1.6 g

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6