Japanskinspirerad frukostbrioche
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japanskinspirerad frukostbrioche

Japanskinspirerad frukostbrioche

2 portioner | med teriyakibacon & stekt ägg

Superenkla och utsökt goda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Bacon, stekt ägg och koriander – visst låter det som en spännande kombination? Vi brer briochebullar med mornaysås, värmer dem i ugnen och fyller dem med teriyakiglaserat bacon, stekta ägg med sesamfrön och färsk koriander. Lyxfrukost med inspiration från Japan!

Taggar:
Ägg medföljer inte
Allergener:
Ägg
Gluten
Mjölk
Vete
Sesam
Soja

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid20 minuter
20 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

2 st

Briochebröd

(Innehåller Ägg, Gluten, Mjölk, Vete Kan innehålla Sesam, Soja)

125 g

Bacon, skivor

100 g

Mornaysås

(Innehåller Mjölk)

10 g

Sesamfrön

(Innehåller Sesam Kan innehålla Nötter, Jordnötter)

1 portionspåse

Koriander

75 g

Teriyakisås

(Innehåller Gluten, Vete, Soja)

Ingår inte i din leverans

2 st

Ägg (steg 3)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2807 kJ
Energi (kcal)671 kcal
Fett36.5 g
varav mättat15.1 g
Kolhydrater58.7 g
varav socker18.3 g
Protein25.8 g
Salt5.1 g

Köksredskap

Bakplåt
Large Frying Pan

Instruktioner

Rosta bacon
1

Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft).

Fördela bacon på en plåt med bakplåtspapper och pensla med teriyakisås.

Rosta i ugnen i 13–15 min, eller tills gyllene och spröd.

Värm bröd
2

Dela bröd på mitten och placera på en plåt med bakplåtspapper.

Bre med mornaysås och värm i 3–4 min, eller tills genomvarma.

Finhacka koriander.

Stek ägg
3

Rosta sesamfrön i en stor stekpanna i 1–2 min, tills gyllene. Lägg över i en liten skål.

Hetta upp en skvätt olivolja i samma stekpanna på medelhög värme.

Knäck i ägg [2 st] och stek i 4–6 min, eller tills äggvitan är fast och äggulan är tillagad efter din smak.

Strö över sesamfrön.

Servera
4

Fyll bröden med bacon, ägg och koriander.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image