Grön avokadowrap
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Grön avokadowrap

Grön avokadowrap

2 portioner | med srirachaslaw

Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Lyxa till lunchen med en enkel och välsmakande wrap som du svänger ihop på nolltid. Vi fyller vår wrap med avokado, salladsost och en srirachaslaw med koriander som är både krämig och krispig.

Taggar:
Vegetarian
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Vete
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid15 minuter
15 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

2 st

Tortillabröd

(Innehåller Gluten, Vete)

2 st

Avokado

150 g

Förskuren spetskål

1 portionspåse

Koriander

150 g

Grekisk salladsost

(Innehåller Mjölk)

100 g

Vegansk srirachamajonnäs

Ingår inte i din leverans

½ tsk

Salt (steg 3)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)4033 kJ
Energi (kcal)964 kcal
Fett72 g
varav mättat19.6 g
Kolhydrater45.6 g
varav socker8.5 g
Protein20.4 g
Salt4.2 g

Instruktioner

Förbered råvaror
1

Om du vill värma tortillas, värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft) om du inte har en mikrovågsugn.

Värm tortillas på en tallrik i 30–60 sek i mikrovågsugnen, eller täckta med folie i ugnen i 4–5 min.

Finhacka koriander.

Smula salladsost i en skål.

TIPS: Våra tortillas kan ätas rätt ur påsen, men vi rekommenderar att värma dem. 

Skär avokado
2

Halvera och kärna ur avokado.

Gröp ur avokado ur skalet med en sked, och skär det i 1/2 cm tunna skivor. 

Blanda srirachaslaw
3

Blanda kål, koriander, srirachamajonnäs, salt [1/2 tsk] och en nypa peppar i en skål tills kålen är täckt med majonnäs.

Servera
4

Fördela srirachaslaw, salladsost och avokado i mitten på varje tortilla och krydda med salt och peppar.

Vik in sidorna på tortilla och rulla ihop till wraps.