
Koreansk BBQ-inspirerade pulled beans
med picklad kål- och gurksallad
Taggar:
Snabb
•Vegetarisk
•Stark
•Mjölkfri
Allergener:
Gluten
•Vete
•Korn
•Ägg
•Soja
•Sulfiter
•Senap
•Sesam
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid20 minuter
20 minuter
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
150 g
Förskuren spetskål
240 g
Pulled beans
(Innehåller Gluten, Vete, Korn, Ägg, Soja)
60 g
BBQ-sås
(Innehåller Sulfiter, Senap)
25 ml
Sojasås
(Innehåller Vete, Soja, Gluten)
150 g
Jasminris
1 g
Chili flakes
1 st
Gurka
1 st
Ingefära
25 ml
Vitvinsvinäger
(Innehåller Sulfiter)
25 g
Asiatisk majonnäs
(Innehåller Sesam, Ägg, Senap, Soja, Gluten, Vete)
Ingår inte i din leverans
½ msk
Olivolja (steg 1)
3 dl
Vatten (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 1)
¼ tsk
Salt (steg 2)
½ dl
Vatten (steg 3)
¼ tsk
Socker (steg 3)
1 msk
Ketchup (steg 3)
½ msk
Olivolja (steg 4)
1 msk
Vatten (steg 4)
Köksredskap
•Stekpanna
•Rivjärn
•Kastrull
Instruktioner

1

2

3

4

5

6