Indisk-inspirerad panerad sej
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk-inspirerad panerad sej

Indisk-inspirerad panerad sej

med Bombay-potatis och aprikosyoghurt

Taggar:
Lågkalori
Allergener:
Fisk
Gluten
Vete
Senap
Ägg
Mjölk
Sesam

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
30 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

(Innehåller Fisk)

4 g

Curry-on

25 g

Pankoströbröd

(Innehåller Gluten, Vete)

500 g

Potatis

5 g

Ginger Ninja

(Innehåller Senap, Ägg)

1 st

Morot

1 st

Röd chili

1 st

Rödlök

75 ml

Yoghurt

(Innehåller Mjölk)

25 g

Aprikoschutney

(Innehåller Senap)

1 portionspåse

Koriander

10 g

Sesamfrön

(Innehåller Sesam Kan innehålla Nötter, Jordnötter)

Ingår inte i din leverans

1 msk

Vatten* (steg 2)

2 msk

Vetemjöl (steg 4)

1 st

Ägg (steg 4)

¼ tsk

Salt (steg 4)

1 msk

Olivolja (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2609 kJ
Energi (kcal)623 kcal
Fett18.3 g
varav mättat5.1 g
Kolhydrater78.4 g
varav socker15.6 g
Protein36.3 g
Salt2.7 g

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna

Instruktioner

1
2
3
4
5
6