Indisk-inspirerad panerad sej
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk-inspirerad panerad sej

Indisk-inspirerad panerad sej

med Bombay-potatis och aprikosyoghurt

Taggar:
<650 kcal 2P-baserat
Allergener:
Fisk
Senap
Ägg
Gluten
Vete
Mjölk
Sesam

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
30 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

(Innehåller Fisk)

5 g

Ginger Ninja

(Innehåller Senap, Ägg)

1 portionspåse

Koriander

25 g

Pankoströbröd

(Innehåller Gluten, Vete)

4 g

Curry-On

75 g

Yoghurt

(Innehåller Mjölk)

25 g

Aprikoschutney

(Innehåller Senap)

1 st

Röd chili

500 g

Potatis

1 st

Rödlök

1 st

Morot

10 g

Sesamfrön

(Innehåller Sesam Kan innehålla Nötter, Jordnötter)

Ingår inte i din leverans

1 msk

Vatten till dressing

2 msk

Mjöl till panering

¼ tsk

Salt till mjöl

1

Ägg till panering

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2250 kJ
Energi (kcal)538 kcal
Fett8.9 g
varav mättat2.6 g
Kolhydrater78.6 g
varav socker15.6 g
Protein34.6 g
Salt2.7 g

Instruktioner

1

 

TIPS: Använd flera plåtar om det blir för trångt

2
3
4
5
6