topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexikanska fisktacos

Mexikanska fisktacos

med syrlig kålsallad och kryddig cajunmajo

Ta fredagstacosen till nästa nivå med en delikatessfisk i tortillasen. Sej är en fisk som tål att matchas med stora smaker och stingande cajunmajo, jalapeno och vår Tex-Mex krydda är perfekta smakhöjare i denna rätt. Kålsallad, tomat, lime, såväl som koriander och rödlök utgör en fantastisk fyllning i dessa fräscha tacos, och tillsammans med den panerade sejen är det en förstklassig middag som väntar.

Taggar:
Snabb
Barnvänlig
Mjölkfri
Allergener:
Fisk
Gluten
Vete
Sulfiter
Senap
Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid20 minuter
20 minuter
SvårighetsgradMedel

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

(Innehåller Fisk)

2 st

Tomat

½ st

Lime

1 portionspåse

Koriander

8 st

Minitortillas

(Innehåller Gluten, Vete)

½ st

Jalapeno

½ st

Rödlök

150 g

Strimlad salladsmix

(Kan innehålla Selleri)

4 g

Ay Cajun-ba

(Innehåller Sulfiter)

5 g

Tex-Mex

50 g

Majonnäs

(Innehåller Senap, Ägg)

Ingår inte i din leverans

¼ tsk

Salt (steg 2)

2 msk

Vetemjöl (steg 2)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2855 kJ
Energi (kcal)682 kcal
Fett27.1 g
varav mättat3.6 g
Kolhydrater72.3 g
varav socker8.7 g
Protein33.7 g
Salt3.9 g

Köksredskap

Stekpanna

Instruktioner

Förbered råvaror
1

Finhacka tomat. Finhacka rödlök [1/2 st, 2P]. Skiva jalapeno tunt. Grovhacka koriander. Dela lime i klyftor. Skär fisk i 2 cm breda bitar på en separat skärbräda.

Panera fisk
2

Blanda vetemjöl* [2 msk | 4 msk], Tex-Mex och salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en djup tallrik. Vänd fisk i mjölet tills helt täckt och lägg över på en tallrik.

Stek fisk
3

Hetta upp en skvätt olivolja* i en stor stekpanna på medelhög värme. Tillsätt fisken när oljan är uppvärmd. Stek i 2-3 min per sida tills genomstekt. TIPS: Fisken är klar när fiskköttet är vitt/ogenomskinligt.

Blanda cajunmajo
4

Medan fisken steks, blanda majonnäs, Ay Cajun-ba och en skvätt vatten* i en skål. Blanda tomat, rödlök, hälften av koriandern och en generös skvätt limejuice i en salladsskål. Krydda med en nypa salt* och peppar*.

Värm tortillas
5

Blanda salladsmix, en skvätt limejuice och 1 msk av cajunmajon i en salladsskål. Värm tortillas i 10 s intervaller i micron eller i en torr stekpanna tills uppvärmda.

Servera
6

Duka fram alla skålarna på bordet. Bre tortillas med cajunmajonnäs och fyll dem med coleslaw, fisk och tomatsalsa. Toppa med jalapeno och resterande koriander.