
Superenkla och utsökt goda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. I dag frestar vi med härliga lunchwraps, som enkelt kan förberedas i god tid om du vill ta med dem till jobbet eller på picknick. Vi fyller våra wraps med kikärtor mosade med curry och srirachamajonnäs, salladsmix, färskt äpple och hackad mandel.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
1 paket
Kikärtor
2 st
Tortillabröd
(Innehåller: Gluten, Vete)
60 g
Salladsmix
80 g
Mandlar
(Innehåller: Nötter Kan innehålla spår av: Råg, Sesam, Spelt, Vete, Korn, Gluten, Havre, Jordnötter)
4 g
Curry-On
1 st
Äpple
100 g
Majonnäs
(Innehåller: Senap, Ägg)
20 g
Sriracha
½ tsk
Salt (steg 2)

Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft) om du inte har en mikrovågsugn.
Värm tortillas i 30–60 sek i mikrovågsugnen, eller täckta med folie i ugnen i 4–5 min.
TIPS: Våra tortillas kan ätas som de är, men vi rekommenderar att värma dem.

Blanda majonnäs och srirachasås i en stor skål.
Häll av och skölj kikärtor.
Mosa kikärtor grovt med en gaffel i en medelstor skål.
Rör i Curry-On, sriracha, majonnäs, salt [1/2 tsk] och en nypa peppar.

Skölj salladsmix.
Grovhacka mandlar.
Halvera, kärna ur och skär äpple i tunna skivor.

Fyll tortillas med kikärtsmos, salladsmix, äpple och mandlar och rulla ihop till wraps.