Den kulinariska resan går till Mexiko, och bjuder på en fajitafest med massor av spännande tillbehör. Kycklingen får sin karakteristiska smak av att kryddas med sriracha och rökt paprikapulver och får sällskap i stekpannan av paprika och lök. Vi fyller våra varma tortillas med kyckling, en härlig tomatsalsa med koriander och en klick svalkande gräddfil som ger en fin kontrast till de heta kryddorna.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2 st
Tomat
1 st
Paprika
1 st
Rödlök
1 portionspåse
Koriander
5 g
Tex-Mex
10 g
Sriracha
8 st
Minitortillas
(Innehåller Gluten, Vete)
75 ml
Gräddfil
(Innehåller Mjölk)
300 g
Strimlad kycklingbröstfilé
4 g
Rökt paprikapulver
1 msk
Olivolja (steg 2)
½ msk
Olivolja (steg 3)
¼ tsk
Salt (steg 3)