Bagel med hallonsylt och färskost
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bagel med hallonsylt och färskost

Bagel med hallonsylt och färskost

2 portioner | med pistagenötter

Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Gyllenrostade bagels med lyxiga toppings är den ultimata helgfrukosten, och dagens version bjuder på den perfekta blandningen av syrligt och sött. Vi brer våra sesambagels med färskost och hallonsylt, toppar med hackade pistagenötter och serverar dem med apelsinklyftor.

Allergener:
Mjölk
Nötter
Korn
Gluten
Sesam
Vete

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstidtio minuter
tio minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Färskost

(Innehåller Mjölk)

100 g

Hallonsylt

30 g

Pistagenötter

(Innehåller Nötter Kan innehålla Korn, Gluten, Havre, Jordnötter, Råg, Sesam, Spelt, Vete)

1 st

Apelsin

2 st

Sesambagel

(Innehåller Korn, Gluten, Sesam, Vete)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2352 kJ
Energi (kcal)562 kcal
Fett11 g
varav mättat1.7 g
Kolhydrater99 g
varav socker40.2 g
Protein15.8 g
Salt1.5 g

Köksredskap

Bakplåt

Instruktioner

Rosta bagels
1

Dela på bagels. Om du vill rosta dem, värm ugnen till 220 ºC/200 °C (varmluft).

Placera bagels, skärsidan upp, på en plåt med bakplåtspapper. Rosta i ugnen i 6–8 min, eller tills krispiga och gyllene.

TIPS: Våra bagels kan ätas rätt ur påsen, men vi rekommenderar att rosta dom.

Förbered råvaror
2

Grovhacka pistagenötter.

Halvera apelsin och ta bort vita hinnor och kärnor. Skär den i klyftor.

Bre bagels
3

Bre bagels med klickar av färskost och hallonsylt i ett fint schackrutemönster.

Servera
4

Toppa bagels med pistagenötter och servera med apelsinklyftor.