Salt karamellfondant
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Salt karamellfondant

Salt karamellfondant

2 x 90 g | 2 portioner | Värm i ugn eller mikrovågsugn

En godbit smakar alltid bra efter en god middag, eller när du bara har lust. Här är en läcker efterrätt som bara behöver värmas upp.

Förberedelser:

I förvärmd ugn: Ta bort från pappersbägaren och värm i 9-10 minuter vid 200 °C.

Mikrovågsugn: Ta bort från papperskoppen och värm i 20 sekunder vid 800 till 900 W (förberedelsestid för 1 stycke). Alla enheter kan variera. Detta är bara ett råd.

Allergener:
Gluten
Vete
Mjölk
Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

2 st

Salt karamellfondant

(Innehåller Gluten, Vete, Mjölk, Ägg Kan innehålla Nötter)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)1514 kJ
Energi (kcal)362 kcal
Fett20 g
varav mättat12.7 g
Kolhydrater40.7 g
varav socker26.7 g
Protein4.6 g
Salt0.4 g

Instruktioner