Krämig tomatsoppa och stenugnsbakad baguette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krämig tomatsoppa och stenugnsbakad baguette

Krämig tomatsoppa och stenugnsbakad baguette

1000 ml | 2-3 portioner | Värm på spis eller i mikrovågsugn

Observera att bilden på produkten endast är ett serveringsförslag - eventuella ytterligare ingredienser på bilden med produkten som inte är listade nedan ingår inte i produkten du köper.

Ingredienser: Vatten, tomat (27%), grädde (MJÖLK), lök, potatisstärkelse, olivolja, havssalt, persilja, basilika, vitlök, oregano, svartpeppar.

Tillagning:

Mikrovågsugn:

  1. Häll innehållet i förpackningen i en skål.
  2. Ställ skålen i mikron och värm i ca 1 min. på 700-900 W.
  3. Rör om lite och värm därefter i ytterligare 1 min. eller tills mycket varmt.

Gryta:

  1. Häll innehållet i förpackningen i en kastrull.
  2. Värm på medelhög temperatur i 5-6 min. med frekvent omrörning

Ugn:

  1. Värm ugnen till 220°C/200°C (varmluft).
  2. Placera baguette direkt på ugnsgallret och värm i ugnen i 7-8 min.
Allergener:
Gluten
Vete
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

2 st

Baguette

(Innehåller Gluten, Vete Kan innehålla Sesam)

1000 ml

Krämig Tomatsoppa

(Innehåller Mjölk Kan innehålla Jordnötter, Senap, Khorasanvete, Nötter, Gluten, Råg, Fisk, Kamut, Sulfiter, Korn, Selleri, Spelt, Vete, Lupin, Havre, Sesam, Ägg)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2444 kJ
Energi (kcal)584 kcal
Fett20.3 g
varav mättat8.1 g
Kolhydrater86.9 g
varav socker5.6 g
Protein14.3 g
Salt6.7 g

Instruktioner