Getost- och prosciutto baguette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Getost- och prosciutto baguette

Getost- och prosciutto baguette

2 portioner | med rucola och kryddig honung

Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. En riktigt god macka kan förgylla vilken vardagslunch som helst, och getost och honung är en klassisk kombination som får smaklökarna att dansa av glädje! Vi blandar honung med chili flakes för en extra kick och fyller även våra rostade baguetter med rucola och prosciutto.

Allergener:
Mjölk
Gluten
Vete

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstidtio minuter
tio minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Getost

(Innehåller Mjölk)

50 g

Prosciutto

25 g

Honung

1 g

Chiliflakes

2 st

Baguette

(Innehåller Gluten, Vete Kan innehålla Sesam)

40 g

Rucola

Ingår inte i din leverans

½ msk

Olivolja (steg 2)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2476 kJ
Energi (kcal)592 kcal
Fett21.6 g
varav mättat10.5 g
Kolhydrater75.3 g
varav socker15.1 g
Protein24 g
Salt3.8 g

Instruktioner

Rosta baguette
1

Värm ugnen till 220°C/200°C (varmluft).

Dela brödet på längden och placera med skärsidan uppåt på en plåt med bakplåtspapper.

Rosta i 7–8 min, eller tills sprött och gyllene.

TIPS: Våra baguetter kan ätas rätt ur påsen, men vi rekommenderar att rosta dom.

Förbered rucola
2

Skölj rucola.

Blanda rucola, olivolja [1/2 msk], en nypa salt och peppar i en medelstor skål.

Förbered honung
3

Blanda honung och chili flakes i en liten skål.

Servera
4

Bre getost på baguetter och toppa med rucola och prosciutto.

Ringla över kryddig honung.