Baconlindad grillost med honung
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Baconlindad grillost med honung

Baconlindad grillost med honung

2 portioner | med srirachamajonnäs

Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Ost, bacon och honung – låter inte det som de perfekta komponenterna för ett supergott tillbehör? Den söta honungen blir ett klockrent komplement till sältan från den baconlindade grillosten och srirachamajonnäs blir en perfekt dippsås.

Taggar:
Max 50g kolhydrater
Allergener:
Mjölk
Senap
Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid20 minuter
fem minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Grillost

(Innehåller Mjölk)

25 g

Honung

125 g

Bacon, skivor

100 g

Majonnäs

(Innehåller Senap, Ägg)

20 g

Sriracha

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3598 kJ
Energi (kcal)860 kcal
Fett75.6 g
varav mättat33.2 g
Kolhydrater15.5 g
varav socker14.6 g
Protein33.6 g
Salt5.3 g

Köksredskap

Bakplåt

Instruktioner

Förbered råvaror
1

Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft).

Skär grillost i 2 cm tunna skivor.

Halvera bacon.

Rosta grillost
2

Linda bacon runt grillost och placera på en plåt med bakplåtspapper.

Rosta i ugnen i 15 min, eller tills gyllene.

Ringla över honung
3

Ta ut färdig grillost ur ugnen och ringla över honung.

Blanda majonnäs och sriracha i en liten skål.

Servera
4

Servera baconlindad grillost med srirachamajonnäs.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image