Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2 st
Tomat
75 g
Gräddfil
1 paket
Svarta bönor
5 g
Tex-Mex
½ st
Rödlök
½ st
Röd chili
1 portionspåse
Koriander
20 g
Sriracha
8 st
Minitortillas
(Innehåller Gluten, Vete Kan innehålla Senap, Soja)
200 g
Strimlat nötkött
Tärna tomat i 1 cm stora bitar. Finhacka rödlök [1/2 st, 2 pers]. Kärna ur och finhacka chili [1/2 st, 2 pers]. Grovhacka koriander. Skär kyckling i 2 cm stora bitar på en separat skärbräda. Skölj svarta bönor i en sil.
Mosa bönor och sriracha grovt i en skål med en gaffel. För över till en stekpanna, tillsätt en skvätt olivolja* och fräs tills uppvärmda, 2-4 min.
Blanda tomat, rödlök, chili, hälften av koriandern, en nypa socker* och en skvätt olivolja* i en skål. Krydda med salt* och peppar*. Blanda gräddfil, resterande koriander, en nypa salt* och peppar* i en ny skål. Värm tortillas i micron eller i en torr stekpanna. TIPS: Skippa chilin om ni inte är förtjusta i stark mat.