HelloFreshIconChevronRightSmallMatkasseIconChevronRightSmallEn Person
HelloFresh Logo

En matkasse för en person som gör middagen roligare

En matkasse för en person som gör middagen roligare

Letar du efter en matkasse för en person? Prova vår matkasse för en och laga enkelt grymma middagar som får enkelt nya recept varje vecka.

Letar du efter en matkasse för en person? Prova vår matkasse för en och laga enkelt grymma middagar som får enkelt nya recept varje vecka.

Få din rabatt direkt i appen

Skanna QR-koden med mobilen om du läser detta från din dator. Du kan direkt klicka på knappen nedan om du läser detta på din mobil.

En matkasse för 1 person som botar idétorka

Har du tröttnat på att laga samma recept vecka ut och vecka in? Det är lätt att falla in i gamla hjulspår när man bor ensam. Men det behöver inte vara så. Med vår matkasse för singlar kan du välja dina egna recept och laga kittlande recept från hela världen - utan allt det jobbiga. Eftersom alla recept inkluderar ett lättförståeligt receptkort blir det enkelt att laga middagen, oavsett om du beställer en matkasse för 1 person eller en nyttig matkasse.

Den minsta kassen vi erbjuder är en matkasse för 2 personer, men den passar också perfekt för hushåll med bara en person. Många av våra kunder gör en lunchlåda av maten som blir över och tar med till jobbet dagen efter.

Redo för en enklare och roligare vardag? Med vår matkasse för hemleverans får du allt du behöver för att laga smaklökskittlande middagar - när det passar dig.

KOM IGÅNG

Klicka på erbjudandet nedan så kommer din rabatt att tillämpas automatiskt på dina fyra första kassar. Välj matkasse och lägg till dina favoritrecept så levererar vi middagarna till din dörr - när det passar dig bäst.

Provat vår vegetariska matkasse för 1 person?

Varje vecka kan du välja mellan 18 recept som utvecklats och testats av våra kockar och nutrionister. Välj dina gröna favoriter och sätt ihop en vegetarisk matkasse för 1 person - eller lägg till kött- och fiskrätter i din vegetariska matkasse om du vill variera din kost.

Börja din gröna jorden runt-resa i Mexiko med en kryddig chili som får dig att känna Cancuns havsbris fläkta i luggen. Fortsätt mot Hanois färgsprakande myller med en asiatisk sallad i mitten av veckan - och avsluta i gränslandet mellan Italien och Sverige med en rykande svamppizza med rödbetor.

Vilken typ av recept gillar du?

Välj från kategorierna nedan. Du kan alltid ändra dem senare.
Göm och se meny

Skräddarsy din matkasse för en

När du sätter ihop din matkasse för en person kan du välja mellan klassiska, vegetariska, familjevänliga och snabba och enkla recept. Blanda hur du vill i din matkasse för en och sätt ihop en veckomeny som inspirerar dig till stordåd i köket.

Klassiskt:

Gillar du variation? Med vår klassiska matkasse för singlar kan du blanda kött-, fisk och vegetariska måltider som du vill.

Snabbt och enkelt:

Med våra snabba och enkla recept har du goda, hemlagade middagar på bordet på så lite som 15-25 minuter. Perfekt om du letar efter en matkasse för 1 person som ger dig mer tid i vardagen.

Familjevänligt:

Kommer din bror och hans tvillingsöner på besök en vecka? Med vår matkasse för barn lagar du goda, inspirerande middagar med mycket smak - utan starka kryddor.

Vegetarisk:

Våra vegetariska recept passar dig som älskar att upptäcka nya gröna godbitar varje vecka - utan att behöva finkamma Internet i jakten på spännande recept. Vårt mål är att hjälpa dig laga riktigt goda middagar utan middagsstress. Därför levererar vi recept och alla ingredienser du behöver till din dörr. Så att du kan fokusera på det som god mat verkligen handlar om - att njuta.

Fisk och grönsaker:

Blanda smaklökskittlande recept med havets delikatesser och vegetariska måltider som bjuder på färska grönsaker.

Kalorismart:

Goda middagar av hög kvalitet med färre än 650 kalorier.

FAQs

De vanligaste frågorna om vår matkasse för en person

Erbjuder ni en matkasse för en?

Många av våra kunder som bor själva beställer vår matkasse för två eftersom maten räcker till både en god middag och en lunchlåda dagen efter. Ett smidigt sätt att dra ned på kostnaden för dina middagar och samtidigt spara tid.

Hur mång recept kan jag välja för min matkasse för en person?

Vår meny byts ut varje vecka, men du har alltid 18 recept att välja mellan.

Kan jag beställa även om jag har allergier?

Du kan enkelt byta ut ingredienser mot dina egna om du är allergisk. Det är enkelt eftersom alla våra ingredienser levereras förportionerade i exakta mängder.

När levereras min matkasse för singlar?

I samband med att du beställer väljer du själv den leveransdag du föredrar, så du vet alltid när du kan förvänta dig din beställning.

Vad händer om jag inte är hemma när min beställning levereras?

Lugna puckar, om du inte är hemma försöker våra förare komma i kontakt med dig - eller så följer de leveransinstruktionerna som du angav när du beställde.