Hur kan vi hjälpa till?

Covid-19

Hur kan ni garantera att packning och transportering följer restriktionerna?

Vår produkts kvalitet och säkerhet samt våra kunders välmående är vår högsta prioritet. Vi har strikta kvalitetskontroller under hela vår försörjningskedja för att säkerställa att våra kunder alltid får de bästa ingredienserna.

Det finns för närvarande ingen dokumentation av smittoöverföring av covid-19 genom mat. Vänligen besök Livsmedelsverket för mer information.

Hur har ni ändrat er hälso- och hygienprocesser sedan utbrottet? Hur förebygger ni utbrottet?

Vår produkts kvalitet och säkerhet samt våra kunders välmående är vår högsta prioritet. Som tillägg till våra redan höga kvalitet- och säkerhetsstandarder har vi även implementerat rad extra säkerhetsåtgärder för att säkerställa att alla förblir friska. Våra anställda samt förare följer noga rekommendationer från Världshälsoorganisationen kring hur man skyddar både sig själv och andra från spridning av Covid-19.

Det finns ingen dokumentation av smittoöverföring av covid-19 genom mat. Vänligen besök Livsmedelsverket för mer information.

Köper ni ingredienser från någon av de drabbade regionerna och i så fall vilka?

Våra ingredienser är huvudsakligen lokala men de varierar från vecka till vecka samt beroende på recept. Säkerheten och kvaliteten av vår produkt samt våra kunders välmående är vår högsta prioritet.

Vi har strikta kvalitetskontroller under hela vår försörjningskedja för att säkerställa att våra kunder får de bästa ingredienserna.

Det finns ingen dokumentation av smittoöverföring av covid-19 genom mat. Vänligen besök Livsmedelsverket för mer information.

Kommer recepten och ingredienserna att ändras inom snar framtid?

Vårt mål är att alltid förse dig med de recept och ingredienser som du beställt. Skulle vi behöva göra några större oväntade ändringar, kommer vi självfallet kontakta våra kunder snarast möjligt.

Kan Covid-19 överföras via mat?

Det finns ingen dokumentation av smittoöverföring av covid-19 genom mat. Vänligen besök Livsmedelsverket för mer information.

Kan vi förvänta oss förseningar i leverans?

Vårt mål är att alla våra leveranser ska anlända i tid. Skulle vi behöva göra oväntade ändringar i våra leveranser kommer vi informera våra kunder så fort som möjligt.

Kommer er försörjningskedja att påverkas?

För närvarande finns det ingen störning i vår verksamhet. Vår högsta prioritet är våra medarbetares och kunders säkerhet och vi gör allt för att du ska kunna äta goda middagar på ett säkert sätt. Vi övervakar noggrant situationen och följer noga rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.

Hur säkerställer ni att covid-19 inte överförs via förarna?

Vår produkts kvalitet och säkerhet samt våra kunders välmående är vår högsta prioritet. Utöver våra redan höga kvalitet- och säkerhetsstandarder har vi även implementerat en rad extra säkerhetsåtgärder för att säkerställa att alla förblir friska. Våra anställda samt förare följer noga rekommendationer från Världshälsoorganisationen kring hur man skyddar både sig själv och andra från spridning av covid-19.

Dessutom har våra leverantörer fått direktiv att följa strikta hygienprotokoll vilket inkluderar frekvent och noggrann handtvättning. Förare har också blivit uppmanade till att stanna hemma om de känner sig sjuka, uppvisar symptom eller varit i kontakt med någon som bekräftats sjuk i covid-19.

Behöver du hjälp? Vi finns här för dig.

Kontakta oss