Hur kan vi hjälpa till?

Specialrecept

Vad är “HelloFresh Premium” och varför kostar det extra?

HelloFresh Premium är recept med särskilt utvalda råvaror av finare kvalitet, som t.ex saftiga biffar och läckra tillbehör som gör måltiden till en riktig restaurangupplevelse i ditt hem. Premiumrecepten är perfekta för att fira en speciell dag eller för att skämma bort någon (eller dig själv) med en speciell middag.
Varje vecka hittar du ett nytt Premiumrecept på menyn som kostar extra per portion, vilket läggs till på din matkasses normalpris. Betalningen dras samtidigt men du får två olika kvitton – ett för din matkasse och ett för specialrecepten du har valt. Tilläggspriset framgår alltid tydligt på menyn och din beställningssammanfattning.
Smaklig måltid!

Vad är recepten “Världens kök” och “Streetfood”, och varför kostar de extra?

Recept märkta med “Världens kök” är för dig som känner dig äventyrlig och vill upptäcka den större kulinariska världen. Här hittar du recept med smaker från världens alla hörn, såsom det sydostasiatiska köket med ingredienser som mango, pak choi, hoisinsås och mycket mer.
Recepten “Streetfood” är läckra rätter som smakar bäst när du äter dem med dina bara händer, till exempel kryddiga tacos eller en saftig burgare. Rätterna förhöjer den sociala upplevelsen när ni äter middag i grupp då de är perfekta att för att dela och äta tillsammans.
Både “Streetfood” och “Världens kök”-recepten kostar extra beroende på vilket protein som ingår. Detta läggs till på priset av din matkasse, och betalningen dras samtidigt men med två olika kontoutdrag – en för din matkasse och en för specialrecepten du har valt. Tilläggspriset framgår alltid tydligt på menyn och din beställningssammanfattning.
Smaklig måltid!

Vad är Vardag+ och varför kostar recepten extra?

Med Vardag+ har vi tagit dina favoriträtter från HelloFresh och gjort dem ännu bättre. Till exempel kan du njuta av större portioner, mer premium ingredienser och fler proteiner så att du kan skämma bort dig själv och de du älskar lite extra.
Dessa recept kostar extra per portion och denna kostnad läggs till på din kasses kostnad. Vi drar kostnaden för din kasse och alla eventuella tilläggskostnader samtidigt men som separata belopp. Därför får du två kvitton – ett för din matkasse och en för tilläggskostnader såsom recepten från Vardag+. Du kan alltid se tilläggskostnader och slutpriset av din matkasse i kassan innan du betalar.

Behöver du hjälp? Vi finns här för dig.

Kontakta oss