Vegetarian plant-based mexi bowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Vegetarian plant-based mexi bowl

with avocado salsa salad and sour cream

Taggar:
Snabb
Barnvänlig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Korn
Soja
Sulfiter
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid20 minuter
20 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Långkornigt vitt ris

160 g

Vegofärs

(Innehåller Gluten, Korn, Soja)

1 st

Paprika

5 g

Tex-Mex

4 g

Ay Cajun-ba

(Innehåller Sulfiter)

½ burk

Tomatpuré

½ st

Lime

½ paket

Gräddfil

(Innehåller Mjölk)

1 st

Avokado

1 st

Tomat

1 st

Salladslök

Ingår inte i din leverans

3 dl

Vatten (steg 1)

½ tsk

Salt (steg 1)

¼ tsk

Salt (steg 3)

½ msk

Olivolja (steg 3)

½ dl

Vatten (steg 5)

1 msk

Olivolja (steg 4)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kcal)762 kcal
Energi (kJ)3189 kJ
Fett33 g
varav mättat7.9 g
Kolhydrater79.7 g
varav socker15.2 g
Protein25.5 g
Salt3.5 g

Köksredskap

Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6