Vegetarian plant-based mexi bowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Vegetarian plant-based mexi bowl

with avocado salsa salad and sour cream

Taggar:
Snabb
•Barnvänlig
•Vegetarisk
Allergener:
Gluten
•Korn
•Soja
•Sulfiter
•Mjölk

Läs produktetiketten för att fĂ¥ all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid20 minuter
20 minuter
NivĂ¥Lätt

Ingredienser

Antal portioner

150 g

LĂ¥ngkornigt vitt ris

160 g

Vegofärs

(InnehĂ¥ller Gluten, Korn, Soja)

1 st

Paprika

5 g

Tex-Mex

4 g

Ay Cajun-ba

(InnehĂ¥ller Sulfiter)

½ burk

Tomatpuré

½ st

Lime

75 ml

Gräddfil

(InnehĂ¥ller Mjölk)

1 st

Avokado

1 st

Tomat

1 st

Salladslök

IngĂ¥r inte i din leverans

3 dl

Vatten (steg 1)

½ tsk

Salt (steg 1)

¼ tsk

Salt (steg 3)

½ msk

Olivolja (steg 3)

½ dl

Vatten (steg 5)

1 msk

Olivolja (steg 4)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3237 kJ
Energi (kcal)774 kcal
Fett32.3 g
varav mättat7.8 g
Kolhydrater83.3 g
varav socker13.3 g
Protein25.1 g
Salt3.8 g

Köksredskap

•Stekpanna
•Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6