Vegetarian plant-based mexi bowl
with avocado salsa salad and sour cream
Taggar:
Snabb
•Barnvänlig
•Vegetarisk
Allergener:
Gluten
•Korn
•Soja
•Sulfiter
•Mjölk
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid20 minuter
20 minuter
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
150 g
Långkornigt vitt ris
160 g
Vegofärs
(Innehåller Gluten, Korn, Soja)
1 st
Paprika
5 g
Tex-Mex
4 g
Ay Cajun-ba
(Innehåller Sulfiter)
½ burk
Tomatpuré
½ st
Lime
½ paket
Gräddfil
(Innehåller Mjölk)
1 st
Avokado
1 st
Tomat
1 st
Salladslök
Ingår inte i din leverans
3 dl
Vatten (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 1)
¼ tsk
Salt (steg 3)
½ msk
Olivolja (steg 3)
½ dl
Vatten (steg 5)
1 msk
Olivolja (steg 4)
Köksredskap
•Stekpanna
•Kastrull
Instruktioner
1
2
3
4
5
6