Skip to main content
Vegetarian lentil bolognese tortelloni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarian lentil bolognese tortelloni

Vegetarian lentil bolognese tortelloni

with italian style cheese and fresh oregano

Taggar:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Milk
Hvede
Egg
Celery
Soja

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
30 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Spenat- och ricottatortelloni

50 g

Röda linser

½ st

Tomatpuré

4 g

Grönsaksbuljong

4 g

Vitlöksflörter

4 g

Medelhavets Pärla

1 st

Worcestershiresås

1 st

Tomat

1 st

Morot

½ st

Lök

½ paket

Matlagningsgrädde

20 g

Italiensk hårdost, hyvlad

1 st

Oregano

Ingår inte i din leverans

3 dl

Vatten (steg 1)

1 msk

Olivolja (steg 2)

½ tsk

Salt (steg 3)

1.5 dl

Vatten (steg 3)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2714 kJ
Energi (kcal)649 kcal
Fett19 g
varav mättat5.6 g
Kolhydrater88.3 g
varav socker18.7 g
Kostfiber10.8 g
Protein26.6 g
Salt4.9 g
Trans Fat0.1 g
Potassium151.8 mg
Calcium10.4 mg
Iron0.2 mg

Köksredskap

Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6