Skip to main content
Thai coconut mango curry

Thai coconut mango curry

with ginger rice and crunchy cabbage salad

Allergener:
Fisk
Jordnötter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid20 minuter
20 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

1 tsk

Ingefära

150 g

Jasminris

75 g

Haricots verts

250 g

Laxfilé

2 st

Vitlöksklyfta

30 g

Röd currypasta

200 ml

Kokosmjölk

5 ml

Fisksås

1 st

Lime

½ st

Mango

1 st

Röd chili

1 st

Thaibasilika

20 g

Saltade jordnötter

75 g

Rödkål, förskuren

150 g

Strimlad salladsmix

Ingår inte i din leverans

2 dl

Vatten (steg 1)

½ tsk

Salt (steg 1)

Näringsvärden

Energi (kJ)3765 kJ
Energi (kcal)900 kcal
Fett43.8 g
varav mättat19.8 g
Kolhydrater86.4 g
varav socker17.7 g
Kostfiber8 g
Protein38.5 g
Kolesterol100 mg
Salt3.4 g
Potassium0.5 mg
Calcium10.1 mg
Iron0.6 mg

Köksredskap

Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6