Thai coconut mango curry
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Thai coconut mango curry

with ginger rice and crunchy cabbage salad

Allergener:
Fisk
•Jordnötter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid20 minuter
20 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

1 tsk

Ingefära

150 g

Jasminris

75 g

Haricots verts

250 g

Laxfilé

(Innehåller Fisk)

2 st

Vitlöksklyfta

30 g

Röd currypasta

200 ml

Kokosmjölk

5 ml

Fisksås

(Innehåller Fisk)

1 st

Lime

½ st

Mango

1 st

Röd chili

1 portionspåse

Thaibasilika

20 g

Saltade jordnötter

(Innehåller Jordnötter Kan innehålla Sesam, Nötter)

75 g

Rödkål, förskuren

150 g

Strimlad salladsmix

Ingår inte i din leverans

2 dl

Vatten (steg 1)

½ tsk

Salt (steg 1)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3744 kJ
Energi (kcal)895 kcal
Fett44.5 g
varav mättat20 g
Kolhydrater85.4 g
varav socker17.9 g
Protein38.1 g
Salt3.4 g

Köksredskap

•Stekpanna
•Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6