Teriyaki glazed trout
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Teriyaki glazed trout

Teriyaki glazed trout

with kohlrabi salad and ginger rice

Taggar:
Barnvänlig
Mjölkfri
Allergener:
Fisk
Gluten
Vete
Soja
Sesam

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
25 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

1 st

Lime

150 g

Jasminris

250 g

Öring

(Innehåller Fisk)

75 g

Teriyakisås

(Innehåller Gluten, Vete, Soja)

30 g

Spenat

25 g

Vegansk asiatisk majonnäs

(Innehåller Gluten, Sesam, Soja, Vete)

2 tsk

Ingefära

½ st

Kålrabbi, vit

1 st

Morot

10 g

Sesamfrön

(Innehåller Sesam Kan innehålla Nötter, Jordnötter)

Ingår inte i din leverans

½ msk

Olja till ris

3 dl

Vatten till ris

½ tsk

Salt till ris

¼ tsk

Salt till dressing

¼ tsk

Socker till dressing

½ msk

Olja till stekning

¼ tsk

Salt till fisk

1 msk

Vatten till sås

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3250 kJ
Energi (kcal)777 kcal
Fett33 g
varav mättat2.5 g
Kolhydrater87 g
varav socker16.3 g
Protein32.8 g
Salt5 g

Instruktioner

1
2
3
4
5
6