Teriyaki glazed trout
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Teriyaki glazed trout

Teriyaki glazed trout

with kohlrabi salad and ginger rice

Taggar:
Barnvänlig
Mjölkfri
Allergener:
Fisk
Gluten
Vete
Soja
Sesam
Ägg
Senap

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
25 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Öring

(Innehåller Fisk)

75 g

Teriyakisås

(Innehåller Gluten, Vete, Soja)

25 g

Asiatisk majonnäs

(Innehåller Sesam, Ägg, Senap, Soja, Gluten, Vete)

150 g

Jasminris

1 st

Ingefära

10 g

Sesamfrön

(Innehåller Sesam Kan innehålla Nötter, Jordnötter)

30 g

Spenat

(Kan innehålla Selleri)

½ st

Kålrabbi, vit

½ st

Lime

1 st

Morot

Ingår inte i din leverans

½ msk

Olivolja (steg 1)

3 dl

Vatten (steg 1)

½ tsk

Salt (steg 1)

1 msk

Olivolja (steg 2)

¼ tsk

Salt (steg 2)

¼ tsk

Socker (steg 2)

1 msk

Vatten (steg 4)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3318 kJ
Energi (kcal)793 kcal
Fett36.1 g
varav mättat2.9 g
Kolhydrater82.1 g
varav socker15.9 g
Protein32.6 g
Salt5.5 g

Köksredskap

Stekpanna
Rivjärn
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6