
Teriyaki glazed trout
with kohlrabi salad and ginger rice
Taggar:
Barnvänlig
•Mjölkfri
Allergener:
Fisk
•Gluten
•Vete
•Soja
•Sesam
•Ägg
•Senap
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid25 minuter
25 minuter
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
250 g
Öring
(Innehåller Fisk)
75 g
Teriyakisås
(Innehåller Gluten, Vete, Soja)
25 g
Asiatisk majonnäs
(Innehåller Sesam, Ägg, Senap, Soja, Gluten, Vete)
150 g
Jasminris
1 st
Ingefära
10 g
Sesamfrön
(Innehåller Sesam Kan innehålla Nötter, Jordnötter)
30 g
Spenat
(Kan innehålla Selleri)
½ st
Kålrabbi, vit
½ st
Lime
1 st
Morot
Ingår inte i din leverans
½ msk
Olivolja (steg 1)
3 dl
Vatten (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 1)
1 msk
Olivolja (steg 2)
¼ tsk
Salt (steg 2)
¼ tsk
Socker (steg 2)
1 msk
Vatten (steg 4)
Köksredskap
•Stekpanna
•Rivjärn
•Kastrull
Instruktioner
1
2
3
4
5
6