Swedish style veggie mince and mushroom stew
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Swedish style veggie mince and mushroom stew

with buttered baby potatoes and balsamic beetroot salad

Allergener:
Gluten
Korn
Soja
Ägg
Senap
Mjölk
Sulfiter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
20 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Småpotatis

1 st

Lök

200 g

Champinjoner

160 g

Vegofärs

(Innehåller Gluten, Korn, Soja)

4 g

Jorden Runt

(Innehåller Ägg, Senap)

1 st

Tomatpuré

1 st

Worcestershiresås

(Innehåller Soja)

75 ml

Matlagningsgrädde

(Innehåller Mjölk)

1 st

Rödbetor, förkokta

12 ml

Balsamvinäger

(Innehåller Sulfiter)

20 g

Solroskärnor

(Kan innehålla Nötter, Jordnötter, Sesam)

1 portionspåse

Bladpersilja

Ingår inte i din leverans

1 msk

Smör till potatis

¼ tsk

Salt till potatis

1 msk

Olja till sallad

1 msk

Olja till stekning

¼ tsk

Salt till grönsaker

¼ tsk

Salt till sallad

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3293 kJ
Energi (kcal)787 kcal
Fett45.3 g
varav mättat15.7 g
Kolhydrater173.8 g
varav socker130.7 g
Protein27.2 g
Salt3.6 g

Instruktioner

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image