Stuffed pepper with planted-based meat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Stuffed pepper with planted-based meat

and wild rice

Taggar:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Korn
Soja
Sulfiter
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid40 minuter
40 minuter
NivåMedel

Ingredienser

Antal portioner

2 st

Paprika

150 g

Basmati vildris

1 st

Morot

1 portionspåse

Bladpersilja

160 g

Vegofärs

(Innehåller Gluten, Korn, Soja)

½ burk

Tomatpuré

4 g

Ay Cajun-ba

(Innehåller Sulfiter)

25 g

Riven mozzarella

(Innehåller Mjölk)

75 ml

Gräddfil

(Innehåller Mjölk)

Ingår inte i din leverans

2.5 dl

Vatten (steg 2)

¼ tsk

Salt (steg 2)

½ tsk

Salt (steg 4)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2453 kJ
Energi (kcal)586 kcal
Fett14.4 g
varav mättat5.5 g
Kolhydrater80.7 g
varav socker18.5 g
Protein28.6 g
Salt3 g

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image