Spaghetti och svampsås
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spaghetti och svampsås

Spaghetti och svampsås

med bacon och råkost

Null

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid40 minuter
30 minuter
SvårighetsgradMedel

Ingredienser

Antal portioner

20

Tranbär

250

Spaghetti

1

Vitlöksklyfta

1

Schalottenlök

200

Skogschampinjoner

1

Bladpersilja

1

Morot

12

Vitvinsvinäger

Crème fraiche

Bacon

Ingår inte i din leverans

Olivolja

10

Vatten

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kcal)22 kcal
Energi (kJ)92 kJ
Fett2.5 g
varav mättat0.4 g
Kolhydrater0.01 g
varav socker0 g
Protein0 g
Salt0 g

Instruktioner

1

Koka upp vatten* (se mängd i ingredienslistan) i en stor kastrull. Tillsätt en nypa salt*och spaghetti. Låt koka i 10-12 min. Häll av i ett durkslag och för över pastan till kastrullen igen och ställ åt sidan med lock på.

2

Skala och finhacka vitlök och schalottenlök. Skär bacon i 2 cm breda bitar. Dela svamp i 1 cm breda skivor.

3

Fräs lök, bacon och svamp i en stor stekpanna på medelvärme i 5 min.

4

Finhacka persilja (spara lite till servering). Tillsätt crème fraîche, persilja och spaghetti i stekpannan. Rör om ordentligt, ta stekpannan åt sidan och smaksätt med salt och peppar*.

5

Skala och grovriv morot. Blanda vitvinsvinäger, olivolja*, salt och peppar* i en skål. Lägg sedan till morot och tranbär

6

Servera spaghettin med råkostsalladen på sidan.