Simmered black beans with jasmine rice
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Simmered black beans with jasmine rice

Simmered black beans with jasmine rice

with flat bread, dill and creme fraiche

Allergener:
Selleri
•Sulfiter
•Gluten
•Vete
•Nötter
•Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid28 minuter
25 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

1 st

Vitlöksklyfta

1 st

Lök

1 st

Morot

10 g

Ingefärspasta

50 g

Soltorkade tomater

2 g

Spiskummin, malen

4 g

Grönsaksbuljong

(Innehåller Selleri)

1 paket

Svarta bönor

12 ml

Balsamvinäger

(Innehåller Sulfiter)

2 st

Pitabröd

(Innehåller Gluten, Vete)

20 g

Mandlar

(Innehåller Nötter Kan innehålla Råg, Sesam, Spelt, Vete, Korn, Gluten, Havre, Jordnötter)

75 ml

Crème fraiche

(Innehåller Mjölk)

1 portionspåse

Dill

Ingår inte i din leverans

3 dl

Vatten (steg 1)

½ tsk

Salt (steg 1)

1 msk

Olivolja (steg 3)

2 dl

Vatten (steg 3)

2 msk

Olivolja (steg 4)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)4131 kJ
Energi (kcal)987 kcal
Fett42.1 g
varav mättat11.5 g
Kolhydrater120.1 g
varav socker12.2 g
Protein21.6 g
Salt4.3 g

Köksredskap

•Bakplåt
•Stekpanna
•Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6