topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sandwich med korv

Sandwich med korv

toppad med dilldressing gurksalsa

Null

Allergener:
Senap
Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
35 minuter
SvårighetsgradMedel

Ingredienser

Antal portioner

1

Pumpakärnor

1

Dill

450

Sötpotatis

1

Gurka, piccolo

2

Tomat

Korv

1

Baguette

25

Majonnäs

(Innehåller Senap, Ägg)

150

Gräddfil

25

Senap

(Innehåller Senap)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kcal)152 kcal
Energi (kJ)637 kJ
Fett14.12 g
varav mättat1.6 g
Kolhydrater2.62 g
varav socker0.6 g
Protein3.38 g
Salt0.5 g

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200°C. Skala sötpotatis och skär till 1 cm tjocka pommes frites. Placera dem jämnt på en bakplåt täckt med bakplåtspapper. Häll på en skvätt olja* och krydda med salt* och peppar*. Baka i 15-20 min i ugnen. 

2

Rosta pumpafrön tills de börjar att poppa på en torr stekpanna på medelvärme, ca 3-4 min och sätt åt sidan. Spara stekpannan till senare. Finhacka gurka och tomat. Blanda bitarna i en skål tillsammans med pumpafrön, en skvätt olja*, en nypa salt* och socker*

3

Skär baguette i fyra lika dela på längden, dela dessa på hälften och skvätt sedan lite olivolja* på skärytan.

4

Skär korvarna i 2 cm breda skivor. Hetta upp en skvätt olja* i en stekpanna på medelvärme och stek korvbitarna tills de är gyllenbruna, 8-10 min.

5

Finhacka dill. Blanda dill, majonnäs, gräddfil, en nypa salt* och peppar* till en dressing i en skål. Bre dilldressing och lite senap på skärytan av brödet när korvarna är färdigstekta.

6

Fyll brödet med korvbitarna och gurksalladen. Pryd korvarna med extra senap. Servera på en tallrik tillsammans med sötpotatis-pommes och resterande gurksallad vid sidan av.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image