Skip to main content
Saltimbocca-style pork tenderloin
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Saltimbocca-style pork tenderloin

Saltimbocca-style pork tenderloin

with tagliatelle alfredo and oven-roasted veggies

Allergener:
Milk
Egg
Gluten
Hvede
Schwefeldioxide und Sulfite

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid40 minuter
35 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

1 st

Citron

½ st

Butternutpumpa

300 g

Fläskytterfilé

4 g

Kycklingbuljong

150 ml

Matlagningsgrädde

250 g

Tagliatelle

1 st

Vitlöksklyfta

12 ml

Balsamvinäger

50 g

Prosciutto

60 g

Salladsmix

40 g

Finriven ost

1 portionspåse

Salvia

200 g

Broccolini

Ingår inte i din leverans

¼ tsk

Salt till grönsaker

¼ tsk

Salt till kött

½ msk

Olja till stekning

1 dl

Sparat pastavatten

¼ tsk

Salt till pasta

2 msk

Olja till dressing

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)5031 kJ
Energi (kcal)1202 kcal
Fett62.7 g
varav mättat29 g
Kolhydrater103.7 g
varav socker8.9 g
Kostfiber8.9 g
Protein65.1 g
Salt5.4 g
Calcium0.4 mg

Instruktioner

1
2
3
4
5
6