Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Krispig stekt gnocchi blir basen i denna goda lunchsallad som får smak av honung- och senapsdressing och toppas med tonfisk, oliver och tomat.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
160 g
Tonfisk i vatten
(Innehåller Fisk)
100 g
Salladsmix
1 st
Tomat
30 g
Kalamataoliver
40 g
Honung- & senapsdressing
(Innehåller Sulfiter, Ägg, Senap)
350 g
Gnocchi
(Innehåller Vete, Gluten Kan innehålla Soja, Senap)
1 msk
Olja till gnocchi
¼ tsk
Salt till gnocchi
Hetta upp en stor stekpanna på medelhög värme och tillsätt olivolja så det täcker pannan.
Stek gnocchi under omrörning i 6–8 min, eller tills gyllene. Krydda med salt och en nypa peppar.
TIPS: 1) Tillsätt mer olivolja om gnocchi fastnar på pannan. 2) Gnocchi behöver inte kokas innan den steks. 3) Använd fler stekpannor vid behov.
Under tiden, skölj sallad.
Häll av och halvera oliver.
Grovhacka tomat.
Blanda sallad med honung- och senapsdressing i en stor skål.
Häll av tonfisk.
Lägg upp sallad i djupa tallrikar och toppa med gnocchi, tomat, tonfisk och oliver.