Snabb tonfisksallad på krispig gnocchi
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Snabb tonfisksallad på krispig gnocchi

Snabb tonfisksallad på krispig gnocchi

2 portioner | med honung- och senapsdressing

Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Krispig stekt gnocchi blir basen i denna goda lunchsallad som får smak av honung- och senapsdressing och toppas med tonfisk, oliver och tomat.

Allergener:
Fisk
Sulfiter
Ägg
Senap
Vete
Gluten

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstidtio minuter
tio minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

160 g

Tonfisk i vatten

(Innehåller Fisk)

100 g

Salladsmix

1 st

Tomat

30 g

Kalamataoliver

40 g

Honung- & senapsdressing

(Innehåller Sulfiter, Ägg, Senap)

350 g

Gnocchi

(Innehåller Vete, Gluten Kan innehålla Soja, Senap)

Ingår inte i din leverans

1 msk

Olja till gnocchi

¼ tsk

Salt till gnocchi

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2152 kJ
Energi (kcal)514 kcal
Fett17 g
varav mättat2.4 g
Kolhydrater65.4 g
varav socker6.1 g
Protein24.2 g
Salt4.6 g

Instruktioner

Stek gnocchi
1

Hetta upp en stor stekpanna på medelhög värme och tillsätt olivolja så det täcker pannan. 

Stek gnocchi under omrörning i 6–8 min, eller tills gyllene. Krydda med salt och en nypa peppar. 

TIPS: 1) Tillsätt mer olivolja om gnocchi fastnar på pannan. 2) Gnocchi behöver inte kokas innan den steks. 3) Använd fler stekpannor vid behov.

Förbered grönsaker
2

Under tiden, skölj sallad.

Häll av och halvera oliver.

Grovhacka tomat.

Blanda sallad
3

Blanda sallad med honung- och senapsdressing i en stor skål.

Häll av tonfisk.

Servera
4

Lägg upp sallad i djupa tallrikar och toppa med gnocchi, tomat, tonfisk och oliver.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image