Roasted Beetroot & Bulgur Salad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Roasted Beetroot & Bulgur Salad

with Bulgur & Dill Yoghurt

Allergener:
Vete
Gluten
Mjölk
Selleri
Sesam
Senap

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
25 minuter
NivåMedel

Ingredienser

Antal portioner

2 st

Rödbeta

1 st

Polkabeta, chioggia

170 g

Bulgur

(Innehåller Vete, Gluten)

1 portionspåse

Dill

150 ml

Yoghurt

(Innehåller Mjölk)

20 g

Solroskärnor

4 g

Grönsaksbuljong

(Innehåller Selleri)

200 g

Halloumi

(Innehåller Mjölk)

15 g

Dukkah-njuta

(Innehåller Sesam, Senap)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3700 kJ
Energi (kcal)884 kcal
Fett41 g
varav mättat20.7 g
Kolhydrater82.6 g
varav socker21.6 g
Protein42.5 g
Salt5.7 g

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image