topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pannbiffar

Pannbiffar

med tomatcouscous och gurksalsa

.

Allergener:
Gluten
Vete

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
SvårighetsgradMedel

Ingredienser

Antal portioner

3

Tex-Mex

1

Vitlöksklyfta

1

Morot

Nötfärs

30

Panko ströbröd

(Innehåller Gluten, Vete)

1

Gurka, piccolo

75

Grekisk salladsost

1

Koriander

1

Krossade tomater

150

Couscous

Ingår inte i din leverans

1

Ägg

1

Vatten

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kcal)91 kcal
Energi (kJ)381 kJ
Fett2.77 g
varav mättat0.8 g
Kolhydrater11.51 g
varav socker0.6 g
Protein4.79 g
Salt0.2 g

Instruktioner

1

Finhacka vitlök. Skala och finriv morot.

2

Blanda nötfärs, vitlök, morötter, Hello Mexico kryddmix, panko och ägg* i en skål och krydda med en nypa salt* och peppar*. Sätt åt sidan.

3

Finhacka gurka, koriander och salladsost [1/2 paket, 2 pers] och blanda i en skål tillsammans med en skvätt olja*, en nypa salt* och peppar*.

4

Koka upp krossade tomater och vatten* (se mängd i ingredienslistan) i en såspanna. Krydda med en nypa salt*, peppar* och socker*. Låt sjuda i 4-5 min. Tillsätt couscous och rör om. Ta av pannan från värmen, lägg på ett lock och sätt den åt sidan i 5 min.

5

Hetta upp en skvätt olja* i en stekpanna på medelvärme. Forma under tiden köttfärsen till pannbiffar (2 biffar/person).

Stek pannbiffarna i 4-5 min på varje sida, eller tills de är helt genomstekta. VIKTIGT: Pannbiffarna är färdiglagade när köttet är genomstekt och utan inslag av rosa.

6

Lägg upp couscous och pannbiffar på varsin tallrik och toppa med gurksalsa.