topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Caprese quesadillas

Caprese quesadillas

med guacamole och rucolasallad

.

Allergener:
Gluten
Vete
Mjölk
Sulfiter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid15 minuter
SvårighetsgradMedel

Ingredienser

Antal portioner

2

Tomat

150

Crème fraiche

15

Balsamvinäger

4

Tortillabröd

(Innehåller Gluten, Vete)

50

Riven mozzarella

(Innehåller Mjölk)

60

Pesto, grön

(Innehåller Mjölk, Sulfiter)

1

Rödlök

1

Basilika

70

Rucola

1

Lime

1

Avokado

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kcal)965 kcal
Energi (kJ)4037 kJ
Fett35.94 g
varav mättat7.9 g
Kolhydrater127.33 g
varav socker4.6 g
Protein28.98 g
Salt3.8 g

Instruktioner

1


2

ALL TEXT IN TIP SECTIONS: Bre halva sidan av varje tortilla med crème fraiche (använd endast hälften!). Bre ett tunt lager pesto på den andra halvan. Placera tomat, rödlök, basilika och riven mozzarella [1/2 påse, 2 pers] ovanpå sidan med crème fraiche. Krydda med en nypa salt* och peppar*. Vik varje tortilla på mitten till halvmånar.TIPS: Den andra hälften crème fraiche ska vi använda till guacamolen i steg 5. 

3


4


5


6

Lägg upp rucola på era tallrikar och ringla över en skvätt balsamvinäger. Fördela därefter era quesadillas och guacamolen.