Pytt i panna och syltad rödbeta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pytt i panna och syltad rödbeta

Pytt i panna och syltad rödbeta

2 portioner | med bacon och persilja

Superenkla och utsökt goda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser till 2 portioner ingår. Dagens snabba lunch blir en klassisk pytt i panna – här med potatis, bacon och rödlök. Syltad rödbeta och färsk persilja blir perfekta tillbehör.

Allergener:
Sulfiter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid15 minuter
15 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

1 st

Rödbetor, förkokta

24 ml

Vitvinsvinäger

(Innehåller Sulfiter)

1 st

Potatis, tärnad och förkokt

140 g

Bacon, tärnad

1 portionspåse

Kruspersilja

1 st

Lök

Ingår inte i din leverans

1 tsk

Socker till inläggning

2 msk

Vatten till inläggning

½ tsk

Salt till inläggning

½ tsk

Salt till potatis

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2117 kJ
Energi (kcal)506 kcal
Fett21.4 g
varav mättat7 g
Kolhydrater565.8 g
varav socker142.6 g
Protein56.2 g
Salt6.4 g

Instruktioner

Sylta gurka
1

Tärna rödbeta (oskalad) i 1 cm stora bitar.

Blanda vitvinsvinäger, socker, vatten och salt i en liten skål.

Vänd ner rödbeta i skålen och ställ åt sidan.

Häll av lag innan servering.

Förbered grönsaker
2

Finhacka lök.

Grovhacka persilja.

Gör pytt i panna
3

Hetta upp en medelstor stekpanna på medelhög värme.

Stek bacon i 4–5 min, eller tills gyllene. Lägg över i en skål.

Hetta upp samma stekpanna (torka inte ur den) på medelhög värme.

Stek lök och potatis med salt i 7–8 min, eller tills gyllene. Rör om då och då.

Vänd ner bacon i stekpannan.

Servera
4

Lägg upp pytt i panna i en skål och toppa med rödbeta och persilja.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image