Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Har du aldrig hört talas om taquitos? Det är en mexikansk rätt som består av en liten rullad tortilla med fyllning. Vår underbara variant innehåller pulled pork med cajunkryddor och enchiladasås. Vi serverar våra taquitos med en fräsch och krämig limedipp med crème fraiche.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
1 st
Lime
300 g
Pulled pork
75 ml
Crème fraiche
(Innehåller Mjölk)
8 st
Minitortillas
(Innehåller Gluten, Vete Kan innehålla Senap, Soja)
½ paket
Krossade tomater, vitlök & lök
5 g
Tex-Mex
¼ tsk
Salt till dipp
Värm ugnen till 240 °C/220 °C (varmluft).
Placera kött och sky från förpackningen i en kastrull. Hetta upp kastrullen på medelvärme och sjud under lock i 10–12 min.
Tillsätt krossade tomater och Tex-Mex och använd 2 gafflar för att riva tills köttet är helt strimlat.
Halvera lime.
Blanda crème fraiche, limesaft, salt och en nypa peppar i en liten skål.
Fördela pulled pork på tortillas, rulla ihop dem stramt och placera på en plåt med bakplåtspapper.
Pensla med en generös skvätt olivolja och krydda med en nypa salt.
Grädda i 7–9 min, tills spröda och gyllene.
Servera pulled pork-taquitos med limedipp.