Koreansk bulgogi på vegofärs
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Koreansk bulgogi på vegofärs

Koreansk bulgogi på vegofärs

med färsk pak choi och asiatisk majonnäs

SUPERSNABB
Taggar:
Stark
Vegetarisk
Snabb
Mjölkfri
Allergener:
Gluten
Korn
Soja
Sesam
Ägg
Senap
Vete
Sulfiter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid15 minuter
15 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

160 g

Vegofärs

(Innehåller Gluten, Korn, Soja)

150 g

Långkornigt vitt ris

1 st

Pak choi

1 st

Lime

10 g

Sesamfrön

(Innehåller Sesam Kan innehålla Nötter, Jordnötter)

1 st

Morot

50 g

Asiatisk majonnäs

(Innehåller Sesam, Ägg, Senap, Soja, Gluten, Vete)

25 ml

Sojasås

(Innehåller Vete, Soja, Gluten)

10 g

Sriracha

60 g

BBQ-sås

(Innehåller Sulfiter, Senap)

½ g

Chili flakes

Ingår inte i din leverans

½ tsk

Salt (steg 1)

3 dl

Vatten (steg 1)

1 msk

Olivolja (steg 2)

¼ tsk

Salt (steg 2)

½ msk

Olivolja (steg 3)

¼ tsk

Socker (steg 2)

2 msk

Vatten (steg 3)

1 msk

Ketchup (steg 3)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kcal)788 kcal
Energi (kJ)3297 kJ
Fett36.5 g
varav mättat4.3 g
Kolhydrater85.1 g
varav socker18.7 g
Protein24 g
Salt6.9 g

Köksredskap

Stekpanna
Rivjärn
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image