
Koreansk bulgogi på vegofärs
med färsk pak choi och asiatisk majonnäs
SUPERSNABB
Taggar:
Stark
•Vegetarisk
•Snabb
•Mjölkfri
Allergener:
Gluten
•Korn
•Soja
•Sesam
•Ägg
•Senap
•Vete
•Sulfiter
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid15 minuter
15 minuter
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
160 g
Vegofärs
(Innehåller Gluten, Korn, Soja)
150 g
Långkornigt vitt ris
1 st
Pak choi
1 st
Lime
10 g
Sesamfrön
(Innehåller Sesam Kan innehålla Nötter, Jordnötter)
1 st
Morot
50 g
Asiatisk majonnäs
(Innehåller Sesam, Ägg, Senap, Soja, Gluten, Vete)
25 ml
Sojasås
(Innehåller Vete, Soja, Gluten)
10 g
Sriracha
60 g
BBQ-sås
(Innehåller Sulfiter, Senap)
½ g
Chili flakes
Ingår inte i din leverans
½ tsk
Salt (steg 1)
3 dl
Vatten (steg 1)
1 msk
Olivolja (steg 2)
¼ tsk
Salt (steg 2)
½ msk
Olivolja (steg 3)
¼ tsk
Socker (steg 2)
2 msk
Vatten (steg 3)
1 msk
Ketchup (steg 3)
Köksredskap
•Stekpanna
•Rivjärn
•Kastrull
Instruktioner
1
2
3
4