Plant based Japanese chickpea bowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Plant based Japanese chickpea bowl

Plant based Japanese chickpea bowl

with pickled onion and pak choi salad

Denna veckan serverar vi en fantastisk japansk bowl med asiatiska smaker. Vi börjar med att tillaga ljuvligt jasminris, som får asiatisk touch av att kokas med stekt ingefära. Samtidigt som risen puttrar steker vi nötfärs, morot och pak choi som vi blandar med asiatisk woksås. Vi toppar vår härliga bowl med snabbpicklad rödlök, gurka, rostade sesamfrön och asiatisk majo!

Taggar:
Plantbaserat
Under 650 kcal
Snabb
Vegetarisk
Mjölkfri
Allergener:
Sulfiter
Gluten
Vete
Sesam
Soja

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid20 minuter
20 minuter
NivåMedel

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

½ st

Rödlök

12.5 ml

Vitvinsvinäger

(Innehåller Sulfiter)

2 st

Morot

1 st

Pak choi

½ st

Lime

1 paket

Kikärtor

37.5 g

Asiatisk woksås

(Innehåller Gluten, Sulfiter, Vete, Sesam, Soja)

50 g

Vegansk sesammajonnäs

(Innehåller Sesam, Soja, Vete, Gluten)

Ingår inte i din leverans

3 dl

Vatten (steg 1)

½ tsk

Salt (steg 1)

½ tsk

Socker (steg 2)

1 msk

Vatten* (steg 2)

¼ tsk

Salt (steg 3)

½ msk

Olivolja (steg 4)

½ tsk

Salt (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2688 kJ
Energi (kcal)642 kcal
Fett21.6 g
varav mättat2.4 g
Kolhydrater93.5 g
varav socker17.1 g
Protein15.2 g
Salt5.4 g

Köksredskap

Stekpanna
Rivjärn
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6