Denna veckan serverar vi en fantastisk japansk bowl med asiatiska smaker. Vi börjar med att tillaga ljuvligt jasminris, som får asiatisk touch av att kokas med stekt ingefära. Samtidigt som risen puttrar steker vi nötfärs, morot och pak choi som vi blandar med asiatisk woksås. Vi toppar vår härliga bowl med snabbpicklad rödlök, gurka, rostade sesamfrön och asiatisk majo!
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
150 g
Jasminris
½ st
Rödlök
12.5 ml
Vitvinsvinäger
(Innehåller: Sulfiter)
2 st
Morot
1 st
Pak choi
½ st
Lime
390 g
Kikärtor
37.5 g
Asiatisk woksås
(Innehåller: Gluten, Sesam, Soja, Vete)
50 g
Vegansk sesammajonnäs
(Innehåller: Sesam, Soja, Vete, Gluten)
3 dl
Vatten (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 1)
½ tsk
Socker (steg 2)
1 msk
Vatten* (steg 2)
¼ tsk
Salt (steg 3)
½ msk
Olivolja (steg 4)
½ tsk
Salt (steg 5)